söndag 6 december 2009

Klimatalarmisterna blir alltmer desperata

Efter det att deras faktaunderlag i och med Climategate visat sig till stora delar bygga på förfalskade data och andra former av bedrägeri och efter det att de i flera länder exempelvis USA och Australien möts av ett allt hårdare motstånd, så börjar klimatalarmisterna bli allt mer desperata.

Ett bra exempel på det är denna rubrik i DN angående klimatmötet i Köpenhamn "Uppdrag rädda jorden". Något belägg för denna rubrik inne i artikeln går dock inte att hitta, annat än ett verklighetsfrämmande (de senaste 11 åren har ju jorden svalnat) påstående att de senaste rönen skulle visa att det är värre än tidigare.

På DN:s förstasida (intressant nog så finns frågan inte i artikelsidan) kryddar man det med en webbfråga som säger "Vad tror du kommer att utplåna mänskligheten?". Märkligt nog så finns inte två av populärkulturens vanligaste scenarion för mänsklighetens undergång, rymdvarelser (som i Världarnas Krig, V och Independence Day) och levande (självmedvetna, artificiellt intelligenta) maskiner (som i Matrix och Terminator filmerna), med.