lördag 11 juni 2011

Miljöpartiet allierar sig med stalinister

Att avgrundsvänstern hatar Israel och vill ersätta landet med islamistisk tyranni är inte någon nyhet. Att detta hat går så djupt att de på den grunden är beredda att trakassera oskyldiga idrottsmän är knappast något som borde förvåna någon heller, så vi borde inte förvånas över att öppet stalinistiska Kommunistiska partiet (som tidigare kallade sig KPML(r)) och Vänsterpartiet (där många med stalinistiskt sinnelag finns) planerar att göra just detta i samband med en handbollsmatch mellan Sverige och Israel.

Vi får hoppas (tyvärr är jag dock pessimistisk om att så ska ske) att polisen agerar mycket kraftfullt och håller kända vänsterextremister ute och snabbt arresterar och lagför de som ändå lyckas genomföra trakasserierna.

Vad som samtidigt är anmärkningsvärt är att Miljöpartiet allierar sig med stalinisterna. Partiet har ju lyckats lura många storstadsliberaler att partiet är ett sympatiskt mittenparti som gillar vindkraft, trängselavgifter och en omfattande välfärdsstat men som i övrigt är frihetligt. Det finns många andra skäl till varför den bilden är fel, men att man allierar sig med stalinister för Israels islamistiska fiender visar att Miljöpartiet har liknande vänsterextrema, pro-islamistiska hållning i utrikespolitiken som Vänsterpartiet och Kommunistiska partiet.