lördag 5 juni 2010

Vad SVT inte vill visa

"Ship to Gaza" flottiljen innehöll som bekant en hel del västerländska marxister som Mattias Gardell och Henning Mankell, men där fanns också många radikala islamister. Här är ett intressant videoclip som beskriver deltagarnas mentalitet.

Khaibar som åberopas var en judisk stad i det som nu är Saudiarabien som på 600-talet utplånades av profeten Muhammeds arméer. Fråga er vad för slags "aktivister" skulle uppmana judarna att komma ihåg en historisk muslimsk massaker på judar och varna dem för att Muhammeds arme kommer att återvända.

Ett betydligt mer humoristisk videoclip är denna variant på den klassiska "We are the world"-sången som på 1980-talet gjordes av ett stort antal kända artister, däribland Michael Jackson, Tina Turner, Lionel Richie och Paul Simon. Om ni inte kom ihåg den se den först här, för då blir det roligare att se det nedanstående som handlar om Gazaflottiljen och har titeln "We con [lurar] the world". Flottiljaanhängarnas argument förlöjligas på ett väldigt effekt sätt.


Uppdatering:

Den senare videon tycks nu ha blivit borttagen med förevändningen att den skulle ha brutit mot copyrightlagarna, något som dock inte stämmer. Läs mer om det hos Caroline Glick.

Hon har för övrigt här också postat videon igen baserad på en alternativ videosajt, Eyeblast.